Talk About Marriage banner
Status
Not open for further replies.

Dlaczego niektóre żony chcą, żeby ich mężowie zostali wykastrowani?

3 reading
38K views 43 replies 27 participants last post by  lifeistooshort  
#1 ·
Moja dziewczyna pracuje w centrum medycznym. Mówi mi, że niektóre żony przychodzą do kliniki, ponieważ chcą, aby ich mężowie usunęli sobie jądra (orchidektomia), mimo że ich mężowie są zdrowi i nie mają żadnej choroby. Moja dziewczyna mówi mi również, że jest całkiem sporo mężczyzn, którzy akceptują swoje żony i poddają się dobrowolnej kastracji. Niektórzy robią to w USA, a inni wyjeżdżają za granicę, aby to zrobić. Czy to naprawdę prawda? A jeśli tak, to jakie korzyści mają żony tych mężczyzn z tego, że ich mężowie są kastrowani?

#43 ·
Szczerze mówiąc, mężczyźni, którzy się temu poddają, i tak muszą usunąć swoje geny z puli genowej. Lepiej, żeby się temu poddawali dla dobra (ludzkości).

Samofiltracja, jeśli chcesz ......

Skoro społeczeństwo wspiera i celebruje słabych w dzisiejszych czasach, to przynajmniej wciąż pozostają pewne opcje dla naturalnej biologii królestwa zwierząt, aby podążać swoją ścieżką.
Amen

#4 ·
Moja dziewczyna pracuje w centrum medycznym. Mówi mi, że niektóre żony przychodzą do kliniki, ponieważ chcą, aby ich mężowie usunęli jądra (orchidektomia), mimo że ich mężowie są zdrowi i nie mają żadnej choroby.
Moja dziewczyna mówi mi również, że jest całkiem sporo mężczyzn, którzy akceptują swoje żony i poddają się dobrowolnej kastracji. Niektórzy robią to w USA, a inni podróżują za granicę, aby to zrobić.
Czy to naprawdę prawda? A jeśli tak, to jakie korzyści mają żony tych mężczyzn z tego, że ich mężowie są kastrowani?
1. Poważnie wątpię, żeby to było coś takiego. Być może się to zdarzyło, ale myślę, że ten scenariusz jest niezwykle rzadki, jeśli w ogóle.
2. A w tych przypadkach (jeśli w ogóle do tego dochodzi), procedura medyczna i tak była tylko formalnością. Facet, który w ogóle by to rozważył, był już dawno funkcjonalnie wykastrowany. Prawdopodobnie i tak lepiej dla puli genów.

#9 ·
Jako kobieta zastanawiam się, dlaczego niektóre kobiety lubią kontrolować swoich mężczyzn? 🤔 To oczywiście ekstremalne, ale żeby jakikolwiek zdrowy fizycznie mężczyzna się na to zgadzał, musi być wyprany z mózgu ponad wszelką miarę.
Albo głupi jak pudełko kamieni. Albo słaby jak trzydniowy makaron.

Nie wierzę, że to naprawdę istnieje. Nigdy o tym nigdzie nie słyszałam, a jestem dość na bieżąco.

#6 ·
Moja dziewczyna pracuje w centrum medycznym. Mówi mi, że niektóre żony przychodzą do kliniki, ponieważ chcą, aby ich mężowie usunęli jądra (orchidektomia), mimo że ich mężowie są zdrowi i nie mają żadnej choroby.
Moja dziewczyna mówi mi również, że jest całkiem sporo mężczyzn, którzy akceptują swoje żony i poddają się dobrowolnej kastracji. Niektórzy robią to w USA, a inni podróżują za granicę, aby to zrobić.
Czy to naprawdę prawda? A jeśli tak, to jakie korzyści mają żony tych mężczyzn z tego, że ich mężowie są kastrowani?
Może żona jest zmęczona (potajemnym) noszeniem ich w torebce.

Z tego, co słyszałem, eunuchowie są dobrymi zwierzętami domowymi.

#7 ·
Moja dziewczyna pracuje w centrum medycznym. Mówi mi, że niektóre żony przychodzą do kliniki, ponieważ chcą, aby ich mężowie mieli usunięte jądra (orchidektomia), mimo że ich mężowie są zdrowi i nie mają żadnej choroby.
Wazektomia jest dość powszechna, ale poważnie w to wątpię. Kobiety żałowałyby posiadania wykastrowanych mężów, ponieważ kastracja powoduje męską menopauzę (andropauzę) ze wszystkimi zabawnymi rzeczami, których doświadczają kobiety. Byłem tymczasowo wykastrowany jako leczenie raka i mogę to potwierdzić.

Większość ludzi wydaje się nie być świadoma andropauzy, ale objawy są często wymieniane w reklamach suplementów dla mężczyzn. Moja matka zwykła mi mówić, że w "pewnym wieku" mężczyźni mogą stać się drażliwi, źli, agresywni, kiedy widzieliśmy to u sąsiada. I doświadczają zmęczenia, więc obowiązki nie są wykonywane. W każdym razie, wykastrowani mężowie mogą być trudni do życia.

#13 ·
Od RZĄDU.

Samookaleczenie, nie na prośbę żony. Widziałem to u kilku starszych mężczyzn, którzy przyjmowali leki (takie same jak blokery dojrzewania) do końca życia i byli zmęczeni igłami.

Mężczyźni na tymczasowej kastracji wspominali, że brak radzenia sobie z bestią libido jest relaksujący.

#11 ·
Po prostu więcej tej szalonej akcji Progressive Gender Benders.

Miliarderzy finansujący marksistów i Chińczyków uwielbiają tę dalszą dezintegrację zachodniego społeczeństwa.

#31 ·
Prawo Darwina. To jest korzyść. Miejmy nadzieję, że zanim doszło do prokreacji.
Tak, ale to nie działa wystarczająco szybko.

A kiedy jedna walcząca strona (zwłaszcza jej przywódcy) okalecza się sama, a druga nie, dobrzy mężczyźni i kobiety zostają zmiażdżeni razem ze słabymi i szalonymi wśród nich.

Narody Zachodu stają się dekadenckimi (i zagubionymi) owcami.

Narody Wschodu nie. Wschód to wciąż głodne wilki.
Bliski Wschód wliczony.

Czyngis-chan i kalifat Umajjadów (duchowo) wciąż żyją.
O tak.

Um.

Save
#16 ·
Moja dziewczyna pracuje w centrum medycznym. Mówi mi, że niektóre żony przychodzą do kliniki, ponieważ chcą, aby ich mężowie mieli usunięte jądra (orchidektomia), mimo że ich mężowie są zdrowi i nie mają żadnej choroby.
To nieprawda. Dlaczego zaczynasz tę historię?

#20 ·
Twoja dziewczyna pieprzy głupoty. Nie wiem, co kombinuje, ale wkręca cię w to.

#21 ·
Moja dziewczyna nie wiedziała, dlaczego te kobiety chciały, żeby ich mężowie zostali wykastrowani, ponieważ pracowała w biurze i nie rozmawiała z nimi o takich rzeczach. Moja dziewczyna po prostu zapytała mnie, czy widzę jakiś powód, dla którego te żony miałyby przychodzić do biura i pytać o takie rzeczy, ponieważ sama tego nie rozumiała.

Jednak wiedziała, że niektórzy mężczyźni musieli zostać wykastrowani w klinice, ponieważ mieli raka prostaty. Wiedziała również, że około 15% mężczyzn w USA zdiagnozowano raka prostaty i że rak prostaty był najczęstszą przyczyną śmierci mężczyzn w USA.

Teraz, gdy jest tu tak wielu męskich ekspertów, którzy wiedzą wszystko o wszystkim, a także wiedzą wszystko o tym, co myślą i robią kobiety, mówiąc mi, że takie kastrujące żony nie istnieją, nie martwię się już.

Ale martwię się o raka prostaty. Statystycznie rzecz biorąc, co najmniej jeden z nas mężczyzn, którzy zamieścili post w tym wątku, zachoruje na raka prostaty i będzie musiał wybrać między śmiercią a życiem jak eunuch... Jednak nie jesteś sam. Mówi się, że od 500 000 do 1 000 000 mężczyzn w USA zostało wykastrowanych z powodu raka prostaty.

Być może powinienem zapytać, czy żony tych mężczyzn widzą jakąś korzyść z tego, że ich mężowie zostali wykastrowani, i czy ci mężowie uważają się za eunuchów, którzy przeszli zmianę płci przeprowadzoną przez chińskich miliarderów?

Aby pozostać przy moim pierwotnym pytaniu. Może się zdarzyć, że nie wiesz wszystkiego o wszystkim i wszystkiego o kobietach, ponieważ jesteś mężczyzną. W takim przypadku byłoby wspaniale, gdyby więcej kobiet podzieliło się swoimi opiniami.

#23 ·
Moja dziewczyna nie wiedziała, dlaczego te kobiety chciały, żeby ich mężowie zostali wykastrowani, ponieważ pracowała w biurze i nie rozmawiała z nimi o takich rzeczach. Moja dziewczyna po prostu zapytała mnie, czy widzę jakiś powód, dla którego te żony miałyby przychodzić do biura i pytać o takie rzeczy, ponieważ sama tego nie rozumiała.

Wiedziała jednak, że niektórzy mężczyźni musieli zostać wykastrowani w klinice, ponieważ mieli raka prostaty. Wiedziała również, że około 15% mężczyzn w USA zdiagnozowano raka prostaty i że rak prostaty był najczęstszą przyczyną śmierci mężczyzn w USA.

Teraz, kiedy jest tu tak wielu męskich ekspertów, którzy wiedzą wszystko o wszystkim, a także wiedzą wszystko o tym, co myślą i robią kobiety, mówiąc mi, że takie kastrujące żony nie istnieją, nie martwię się już.

Ale martwię się rakiem prostaty. Statystycznie rzecz biorąc, przynajmniej jeden z nas mężczyzn, którzy zamieścili post w tym wątku, zachoruje na raka prostaty i będzie musiał wybrać między śmiercią a życiem jak eunuch... Jednak nie jesteś sam. Mówi się, że od 500 000 do 1 000 000 mężczyzn w USA zostało wykastrowanych z powodu raka prostaty.

Być może powinienem zapytać, czy żony tych mężczyzn widzą jakąś korzyść z tego, że ich mężowie zostali wykastrowani, i czy ci mężowie uważają się za eunuchów, którzy przeszli zmianę płci przeprowadzoną przez chińskich miliarderów?

Aby pozostać przy moim pierwotnym pytaniu. Możliwe, że nie wiesz wszystkiego o wszystkim i wszystkim o kobietach, ponieważ jesteś mężczyzną. W takim przypadku byłoby wspaniale, gdyby więcej kobiet podzieliło się swoimi opiniami.
Leczyłem się na raka prostaty w wieku 74 lat. Częścią leczenia było 6 miesięcy kastracji. Nie jest to już wykonywane chirurgicznie, ale tymczasowo za pomocą leków, takich jak Lupron. Tak samo jak blokery dojrzewania.

Dzięki braku informacji ze strony lekarzy byłem w pełni sprawny, gdy tylko odstawiłem blokery dojrzewania. Mężczyźni z bardziej agresywnym rakiem prostaty mogą być na blokerach dojrzewania do końca życia, chociaż mogą robić "wakacje" od leków.

Właściwie byłem aktywny seksualnie przez cały czas. Większość ludzi, w tym środowisko medyczne, nie zdaje sobie sprawy, że wykastrowani mężczyźni są zdolni do aktywności seksualnej. Kryminolodzy są tego świadomi. Sprawcy przestępstw na tle seksualnym, którym oferuje się kastrację zamiast więzienia, nadal popełniają gwałty.

#22 ·
Trochę żartu?

Poszedłem na uniwersytet po służbie w USN - byłem na zajęciach z historii z nauczycielem, który mieszkał w Japonii przez kilka dekad.

Pewnego dnia pojawił się temat chińskich eunuchów. W jakiś sposób rozmowa zeszła na temat "co zostało usunięte" w jakim wieku.

Po raz pierwszy dowiedziałem się dokładnie, CZYM jest (lub był?) eunuch - usuniętą częścią NIE były jądra! Sporo osób z klasy też tego nie wiedziało!!! Usunięta część o_O to część, która naprawdę sztywnieje w pewnych sytuacjach. Ojej?

Ponadto "dawca" musiał być w rozsądnym wieku - daleko po okresie dojrzewania - aby ich ciała mogły się prawidłowo rozwinąć w silnych mężczyzn.

Mogę zgadywać, że nawet chińscy mężczyźni bez gonad nadal mogli dostać wzwodu i szturchnąć cesarzową?

#24 ·
Trochę żartu?

Poszedłem na uniwersytet po służbie w USN - byłem na zajęciach z historii z nauczycielem, który mieszkał w Japonii przez kilka dekad.

Pewnego dnia pojawił się temat chińskich eunuchów. W jakiś sposób rozmowa zeszła na temat "co zostało usunięte" w jakim wieku.

Po raz pierwszy dowiedziałem się dokładnie, KIM jest eunuch (lub był?) - usuniętą częścią NIE były jądra! Sporo osób z klasy też tego nie wiedziało!!! Usunięta część o_O to część, która naprawdę sztywnieje w pewnych sytuacjach. Ojej?

Ponadto "dawca" musiał być w rozsądnym wieku - daleko po okresie dojrzewania - aby ich ciała prawidłowo rozwijały się w silnych mężczyzn.

Moim zdaniem nawet chińscy mężczyźni bez gonad nadal mogli dostać wzwodu i szturchnąć cesarzową?
To może dotyczyć niektórych. Mieliby normalny wzrost mięśni. Jednak inni...

Ponownie, oto artykuł, który da ci pojęcie o czym to było...

Attachments

#26 ·
Pracowałem w branży opieki zdrowotnej przez 41 lat i nigdy o tym nie słyszałem.

Znam jednego gościa, który próbował zrobić sobie wazektomię DIY. To nie poszło dla niego dobrze, ale nigdy nie słyszałem, żeby ktoś szukał dobrowolnej kastracji.
Dlaczego mężczyźni są tacy głupi 🤣, bez urazy dla was wszystkich.

#28 · (Edited)
Dawno, dawno temu znalazłem duży guzek na jednym z moich jąder i szybko zostałem umówiony na badanie przez specjalistę. Zostałem ostrzeżony, że w zależności od tego, jak wyglądało USG, mogę zostać w trybie pilnym skierowany następnego dnia na ambulatoryjną biopsję guzka w jądrze i być może kilku węzłów chłonnych/gruczołów, a może nawet drugiego jądra, w zależności od oceny obrazowania przez lekarza.
Miałem podobne doświadczenie, ale urolog zasugerował usunięcie jądra podczas wykonywania biopsji „na wszelki wypadek”.

Nie zamierzałem usuwać części ciała bez uzasadnionego powodu, więc zasięgnąłem jeszcze dwóch opinii. Trzeci urolog powiedział: „To głupota, nie masz raka”. To był tylko jeden z kilku rodzajów guzków, które mogą pojawiać się od czasu do czasu.

Nie jestem pewien co do twoich statystyk, ale rak prostaty jest dość powszechny wśród starszych mężczyzn. Jednak wybór nie dotyczy śmierci lub kastracji.
To nawet nie jest wybór między śmiercią a kastracją. Uważa się, że jestem wyleczony z raka prostaty. Dwa kolejne lata remisji i będzie oficjalnie. Miałem radioterapię jako leczenie, ponieważ skutki uboczne po operacji są częstsze i trwają dłużej. Nie mam żadnych skutków ubocznych po radioterapii.

Nie jestem pewien co do twoich statystyk, ale rak prostaty jest dość powszechny wśród starszych mężczyzn. Jednak wybór nie dotyczy śmierci lub kastracji. Wiele raków prostaty rośnie bardzo wolno, więc jeśli masz 85 lat, twoja szansa na śmierć z powodu czegoś innego, zanim rak prostaty cię dopadnie, jest prawdopodobnie duża, dlatego dla wielu starszych mężczyzn jest to po prostu monitorowanie wzrostu raka. Jeszcze raz, to nie jest śmierć lub kastracja.
Zbyt szerokie stwierdzenia. Jednym z powodów, dla których wydaje się, że występuje częściej u starszych mężczyzn, jest to, że młodsi mężczyźni nie są odpowiednio badani. Znam mężczyzn po 40. roku życia, którzy mają stadium 4, co oznacza, że ​​prawdopodobnie rozwinęli go w wieku 30 lat. Nie byli badani, więc zdiagnozowano go dopiero za późno, aby zrobić coś innego niż blokery dojrzewania (kastracja chemiczna) i chemioterapia.

Zdiagnozowano u mnie raka w stadium 2b w wieku 73 lat, co oznacza, że ​​prawdopodobnie rozwinąłem raka kilka lat wcześniej, ale dupek CDC zniechęca do badań przesiewowych, więc nie byłem badany.

Nie jest bezpiecznie być beztroskim w kwestii raka w wieku 85 lat, jeśli rodzina, jak w moim przypadku, ma tendencję do życia do 95 lat. Zegar zaczyna tykać, gdy rak się rozwija, a nie gdy jest diagnozowany. 85-letni mężczyzna mógł mieć raka od lat.

Obserwowałem mężczyzn radzących sobie z trwającym leczeniem raka prostaty. Jeden starszy dżentelmen mówi, że za każdym razem, gdy ma chemioterapię, ocenia, czy jakość życia jest na tyle dobra, aby mieć chemioterapię tylko po to, by żyć wystarczająco długo, aby dotrzeć do następnej sesji chemioterapii. Życzył sobie, żeby „coś innego” oszczędziło mu tego nieszczęścia.

Również często operacja raka prostaty polega na usunięciu całej lub części prostaty, chemioterapii/radioterapii itp. Czasami może to prowadzić do impotencji, innym razem nie. Ponownie, leczenie zwykle nie obejmuje kastracji.
Powszechne jest poddawanie się leczeniu hormonalnemu, zwanemu również ADT, zwanemu również kastracją, po operacji, gdy nastąpi nawrót. Tymczasowa kastracja z użyciem blokerów dojrzewania jest jedną z najczęstszych form leczenia raka prostaty, albo samodzielnie, albo jako leczenie wspomagające.

Rak prostaty żywi się testosteronem, a jego usunięcie (kastracja) spowalnia wzrost raka. Dostawcy usług medycznych twierdzą, że rak jest bardziej podatny na inne leczenie, gdy jest spowolniony, co jest jednym z powodów, dla których zgodziłem się na tymczasową kastrację. Chciałem zapobiec rozwojowi raka podczas oczekiwania na radioterapię.

#29 ·
WTF?....

• Haha
Reactions: SunCMars
Save
#39 ·
Po prostu umieść go w rynnie i potraktuj jak inne młode byki. Jeśli facet chce obciąć sobie jaja, to musi je obciąć, żeby nie zanieczyścić reszty puli genowej.
Niestety, tak.

Jeśli nie, to robi się gorzej, jeśli ten typ mężczyzny zostaje ojcem dzieci.

Jego własne dzieci, adoptowane dzieci, bycie ojczymem.

Osoba, która jest nieszczęsnym, beznadziejnym wzorem do naśladowania, nie może przekazywać dobrych wartości.

Save
#40 ·
Niestety, tak.

Jeśli nie, to staje się gorzej, jeśli ten typ mężczyzny zostaje ojcem dzieci.

Własne dzieci, adoptowane dzieci, bycie ojczymem.

Osoba, która jest nieszczęsnym, beznadziejnym wzorem do naśladowania, nie może przekazywać dobrych wartości.
Niektóre z tych kobiet mogą być jak te, które chcą zajść w ciążę z dużym facetem alfa z niesamowitą genetyką, a nie słabym, nieśmiałym małym mężem.

#41 ·
Myślę, że dobrowolna kastracja jest bardzo, bardzo rzadka i lekarze nie robią tego pochopnie. Podobnie jak usunięcie macicy nie jest operacją planową. MUSI być to konieczne z medycznego punktu widzenia. Moim zdaniem, w przypadku takim jak w oryginalnym poście, byłaby to kwestia tranzycji. Jeśli biologiczny mężczyzna, który był żonaty, zdecyduje się na tranzycję i w jakiś sposób żona go wspiera, musiałyby istnieć lata dokumentacji medycznej, że kastracja (i inwersja penisa) byłyby konieczne do ukończenia tranzycji, a następnie intensywna opieka i terapia hormonalna...

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.