Talk About Marriage banner

Czy są tu jacyś użytkownicy OMGYes?

13K views 18 replies 8 participants last post by  FlaviusMaximus  
#1 ·
Z żoną, która prawie nie pozwala mi na kontakt poniżej pasa, zastanawiałem się, czy ktoś tutaj ma jakieś doświadczenie z OMG Yes.

Biorą od ciebie 50 dolarów i twierdzą, że uczą cię wariacji na temat tego, jak prawdziwe kobiety lubią być dotykane seksualnie, w oparciu o tysiące szczerych wywiadów. Lekcje obejmują instrukcje wideo z grafiką, a nawet ćwiczenia na urządzeniu dotykowym, takim jak telefon.

Powiedzmy to jasno, to jest dla mojej korzyści. Moja żona nie lubi bezpośredniej stymulacji genitaliów, ani nie masturbuje się, z wyjątkiem bardzo rzadkich przypadków, ponieważ regularny seks jest o wiele bardziej satysfakcjonujący. Nie pozwala na seks oralny, więc jestem spragniony intymnego kontaktu fizycznego z moją żoną, ponieważ jesteśmy ograniczeni do PIV dla wszystkiego od początku do końca. Niektórzy mężczyźni lubią też trochę gry wstępnej, a czasem chcesz cieszyć się swoją pracą, jak masaż erotyczny.

90% tego to oczywiście przekonanie jej, że to w ogóle dobry pomysł, ale chciałbym poznać kilka bezstronnych opinii na temat tego, czy ktoś wykorzystał to na swoją korzyść. Nie sądzę, żeby była w 100% przeciwna temu pomysłowi, ale nigdy nie uznała stymulacji manualnej za przyjemną, ani od siebie, ani od innej osoby, i dlatego nie jest zainteresowana próbą. Wiem, że istnieją tu techniki pośredniej stymulacji, które mogą zapewnić iskrę kreatywności i zapewnić akceptację osób trzecich dla wszelkich ruchów.

Jakieś recenzje?

#2 ·

Jeden z mężczyzn powiedział, że on i jego żona mają z tego ubaw. Czy twoja żona byłaby skłonna spróbować? Bez użycia rąk i po prostu siedzi w jej majtkach.

#4 ·

Jeden z mężczyzn tutaj powiedział, że on i jego żona mają z tego ubaw. Czy twoja żona byłaby skłonna spróbować? Bez użycia rąk, po prostu siedzi w jej majtkach.
Choć to brzmi dla mnie zabawnie, ona też nie jest fanką wibratorów. Ale dzięki za grę!

• Like
Reactions: Blondilocks
#3 ·
Moja żona i ja kupiliśmy członkostwo OMGYes. Treści są dobre i na pewno starają się znaleźć bardzo praktyczne opcje. Jedynym minusem, po kilku miesiącach członkostwa, jest to, że nigdy nie widzę żadnych nowych treści. Wykonują świetną robotę, wyjaśniając technikę i powód, z wieloma kobietami wyjaśniającymi, dlaczego im się to podoba i jak to działa.

Moja rada: może to być dobre źródło, ale tylko wtedy, gdy twoja żona zdecyduje, że jest zainteresowana zmianą w tym obszarze. Musi chcieć eksplorować stronę z tobą, aby czerpać z niej jakąkolwiek wartość.

#5 ·
Moja żona i ja kupiliśmy członkostwo OMGYes.
Co skłoniło cię do pójścia tą drogą?

Moja rada, może to być dobre źródło, ale tylko wtedy, gdy twoja żona zdecyduje, że jest zainteresowana zmianą w tym obszarze. Musi chcieć eksplorować stronę razem z tobą, aby cokolwiek z tego wynikło
Jest tu bardzo silne podejście "jeśli coś działa, nie naprawiaj tego". Czy to był pomysł twojej żony, czy twój?

#14 ·
Dla mnie seksowne wydaje się być intencja. Chcę, żeby moi partnerzy krzyczeli. Chcę ich wyczerpać. Chcę, żeby wibrowali i się uśmiechali.

Każdy, kto tego dla mnie chce, podnieca mnie.

Co dziwne, uważam, że to bardzo rzadkie.

Mam żonę, dwie dziewczyny i jednego chłopaka. A może dwóch chłopaków? Czasami budzę się z jednym z moich sąsiadów. Czasami go całuję, ale jeszcze nic seksualnego nie zrobiliśmy.

Jeśli uprawiam z kimś seks, chcę, żeby się tym cieszył. Tak, naprawdę się tym cieszył.

Rzadko uprawiam seks. Pomimo moich związków...

Prawdopodobnie nie zastosowałbym się do żadnej rady.